torstai 5. heinäkuuta 2012

Mistä näitä inspiraatioita oikein tulee? ;_;

En tiedä miksi, mutta olen jo jonkin aikaa haaveillut tekeväni Kaguran cossin Inuyashasta... Se olisi niiiiiiiiiiiiiiiiin ihanaa!!! ;_; tahtootahtootahtoooooooooooooooooooooo!!!!! Kattokaa ny ees ku joku on tehny tosi mahtavan Kagura-cossin:

Kuva (C) cosplaybrasil - dA
 Meizi tahtoo kanssa! Haluun tehä sen Frostiin meijän Inu-ryhmään ni voisin suostutella Tüven Inuyashaksi ku se sais vaik lainata multa vaatteita siihe... :P

MUTTA MITEN TOIMII KANKAAN VÄRJÄYS?!?!? Ei meinaa ole mulle iha tuttu juttu... Ku pitäisi varmasti noi (liilat?/)viininpunaiset raidat maalata ja sit noi muut kuviot tosa kimonos ;_; äääää, en osaaa!!! yhyy derpa derp, osaisko joku vähä helppii?

Vois hyvi alottaa Kagura-cossin sit heti ku on saanu Traconin-puvut valmiiks 8) mut silti, any help?! Anyone??

Olis jo viuhka kaguralle (pitäis viel vähä modata mut anyway):
Anteeks laatu, mun webbi ei oo mikkää paras
 Et mikä ettei jos alottelis Kaguran pukuu, kerran löysin kimonon kaavatkin (oikeen kaava-arkilla) yhdestä käsityölehdestä vuodelta nakki, niin eikun ompelukone tärisemään. eiku.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja sitten vielä asiasta kukkaruukkuun.... Nimittäin Gumin peruukki saapui minulle eilen aivan kuin synttärilahja konsanaan jota toivonkin 8)) On vähän ohuempi mitä alunperin oletin, myöskin väri on kirkkaampi mitä alla olevassa kuvassa, mutta se käy silti vallan mainiosti Gumille, varsinkin kun saa pitää huppua päässä koko ajan 8)))

Anteeks taas laatu, koska webbi...
Tästä näkee paremmin sävyä, mutta on silti pikkuisen kirkkaampi

Ja en siksi enää raaskinut ottaa sitä pois tuolta pussista kun meni eilen jo hyvin solmuun kun kerran otin sen sieltä pois ja tutkin sitä... XD haha, anyway, loppukuusta pääsen sitä sitten muoksimaan 8)

2 kommenttia:

  1. Kagura cossi olis siistiä! :D En osa oikein muuta neuvoa ku että ostat jonku valkoisen kankaan (puuvillaa vaikka) ja siihen punaisella kangasvärillä vaan piirtelemään, ei paljon muita vaihtoehtoja ole mitä ainaki itse tulee mieleen.. jos ei sit halua aplikoida mutta on vähän semmoinen fiilis että saattaa tulla siistempää jälkee jos maalaa. Muista toki katsoo että kangasväri sopii kyseiseen kankaan.

    PS. Kimonot kyl oikeesti ovat usein silkkii mutmut se on aika kallista cossaajalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii olis juu, ja niitä ei ihan joka conissa nääkkään 8)
      Samaa itsekkin mietin, mutta toki voisi ostaa viininpunaista kangasta ja siitä erikseen ommella valkoisen päälle, mutta luulen että tuo maalaileminen olisi helpompi... :D

      Juu, tiedän, yhden kimonon teen joskus ja ihan silkistä, ehkä sitten kun voitan lotossa :P

      Poista