tiistai 24. heinäkuuta 2012

Heissan hopsan taas. Traconin cossisuunnitelmat ovat tosiaan vaihtuneet, on siitä nyt ainakin viikonverran kun päätin etten teekkään Gumia, vaan Akaiton, eli:
Matryoshka Akaito, Vocaloid




Eli Akaitona (tosin minulla on punainen huppari) pompin Traconissa pidettävässä Vocaloid-ryhmässä. (Mikäli sikäli traconiin pääsen) Sunnuntain cossisuunnitelmat ovat ennallaan eli Wonderland-Sebastian.

Niin, ja kuten lupasin kertoa edellisistä hankinnoistani. Aloitetaan cosplay-puolesta.
Inuyashan miekka <3

Miekka tuli tosiaan ostettua eräältä myyjältä Anikissa. Miekka on superihana(mutta vähän painava ;_;) ja tulen pyörimään sen kanssa frostissa Hanhyou-Inuyashana, joten varokaaa >:D
Tuli myös ostettua (koska omat keksinnöt eivät riittäneet) Wonderland-Sebbylle Pupun korvat ja -häntä. Ihanan pörröiset, mutta mielestäni korvat olisivat silti saaneet olla pikkusen pidemmät... Noo, eipä voi mitään.

Sebastianin peruukki

Jeij, nyt sebastianilla on oma peruukki :3 <3  Tosin tämä kyllä tarvitsee kuuman kylvyn että jos vaikka suoristuisi... Toivotaan että suoristuu.

Vampire Knight-koru
Tuohan on siis se koru jota Yuuki pitää ranteessaan joka taltuttaa Zeron tarpeen tullen... Miten ihmeessä se on päätynyt Zerolle..? 0_o who knows, mut mulla se nyt ainakin on :3

Inuyasha movet 1-3 ja jaksot 1-3 ja yks random, ei tietoo mikä on... :/
No olenko edes onnellinen Inuyasha DVDiden omistaja :3 ehen, muutenvaan en meinaa pysyä nahoissani kun nuo viisi DVDtä on takanani... Mutta kaiken kruunaa..:

3 japaninkielistä, yksi suomenkielinen ja yksi englanninkielinen KURO-MANGAA <3




Juu, mienasin pyörtyä siinävaiheessa kun hain nuo Japanin kieliset kurot postista... Oioi, ovat niin ihania... ;_; <3 höhöö, itkekää >:D noeikai, mut oon tosi iloinen kun sai nuo.

Ainiin tosiaan, sain edellispäivänä valmiiksi tuon minun Matryoshka-hupparini. Postaan joitan kuvia mahdollisesti tässä joskus.. ~~ Niin ja teitä lukijoita onkin jo yksitoista!! Arigato gozaimasuu minna-chaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti