maanantai 30. kesäkuuta 2014

Vocaloid

En ole varsinaisesti koskaan pitänyt Vocaloideista, yhdestäkään, mutta nyt ajan kuluessa olen kiinnostunut hyvin paljon Lukasta. Hän herättää mielessäni paljon kysymyksiä ja on todella mielenkiintoinen hahmo. Hän on varmaan myös yksi niistä harvoista nais-vocaloideista joiden äänestä pidän. 



Olen jo jonkun aikaa harkinnut cossaavani Vocaloidinta koska niillä on mielestäni todella upeita pukuja, mutten ole oikeastaan halunnut kun en tunne Vocaloideja hyvin (vieläkään) joten se tuntuu hassulta. Mutta onhan myös niitä jotka valitsevat cossattavansa puvun perusteella? Eli ei haittaa jos minäkin niin tekisin? Silloin Luka Megurine olisi todella vahvoilla Vocaloid-cossivaihtoehdoista.



Olisi tosi mukavaa jos joku lukijoistani osaisi/voisi/pystyisi linkkaamaan minulle joitan hyviä kappaleita Lukalta, jotta pääsisin tutustumaan tähän paremmin. 



Tämmöinen pieni postaus tällä kertaan.  Sen verran sanon, että Traconin cossit eivät ole edenneet koska en ole vielä saanut kunnolla töitä ja näin ollen en myöskään rahaa, joten pukujen aloitus lykkääntyy edelleen. Mutta eiköhän tämä tästä ajan kanssa. ~~

Ensikertaan,
Sayonara! ~~

-----------------------------------------------------------------------

I had never liked Vocaloids before. But now somehow Luka is interesting character and person so she had change my mind of vocaloids. I wan't to cosplay her, but I don't know her as much as I hope so If you're kind person and you can link me some of her song that you know is good, please help me to know her better. (messy text, I know..)

Also my Tracon-cosplay aren't yet started because I still don't have good job so I don't get any money. Maybe I can start making them costumes later.

Sayonara! ~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti