torstai 28. kesäkuuta 2012

Traconin cosplay-puvut

Eli juu, Tracon. Tuo iänikuinen kysymysmerkki minulle... Jos kuitenkin luoja suo, niin Traconissa nähdään nämä puvut:

Lauantai: (Vocaloid-ryhmässä)

Matryoshka Gumi
 Ja sunnuntaina: (Kuroshitsuji-ryhmässä)

Sebastian Michaelis, Kuroshitsuji (Ciel in Wonderland)
 toivon nyt vaan et kaikki menee suunnitelmien mukaan ja pääsen Traconiin ;_;


Ja näin loppuun hieman etenemistä tulevissa cosseissa: Sebbylle minulta loytyy jo housut ja valkoinen kauluspaita sekä peruukki. Tai no, olisihan minulla myös liivikin tälle herralle, mutta ajattelin että teen Sebbylle ihan oman liivin, joori sellaisen kun sen täytyy ollakkin. Liivin lisäksi minun täytyy tehdä nuo pupun korvat, ja myöskin pupun häntä täytyy jotenkin saada väsätyksi. Myöskin tuo kaulassa oleva nauha sydän-koristeella täytyy saada tehdyksi. Hommaa hankaloittaa kyllä se että ompelukone tekee kohta lopputilin jollei sitä vie houltoon, niin saa nähdä milloin saan tämän puvun ompelemiset aloitettua... Niin ja nuo hanskat täytyy hankkia jostain, kuin myös lasit ;_;

Gumin puku on edennyt vasta siihen pisteeseen että peruukki on tilattu, mutta ei ole vielä saapunut. Sekin on vielä metriperuukki, joten se kaipaa hurjaa muodonmuutosta ja stailausta. Hupparin koitan löytää kirpparilta tai jostain suht pian, että pääsen muoksimaan sen huppuakin tuollaiseksi kun sen täytyy olla. Gumin hanskatkin koitan löytää kirpparilta, toivottavasti löydän.

Huh huh, aattelin et ois helppoja cosseja, mut so much things to do ! ;_; no ehkä mä selviin, taisiis, mun on pakko selvitä tämmösestä, ei voi olla kauheeta. Mut nyt lopetan ku lähden kaverin kanssa kiertämään paikkakuntamme suurimmat kirpparit läpi, toivonmukaan löydän cosseihin kaikkea kivaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti