lauantai 5. toukokuuta 2012

Toukokuu, ja Kikuconiin aikaa 2 viikkoa!

Jeps jeps, olen kyllä saanut aloitettua Inuyashan puvun, paita onkin jo melkein valmis (ja koska olen laiska perfektionisti) kuitenkin housut vielä uupuvat, eivät ole edes vielä päässeet kaava-paperille.. :/ noo ehkömän mä ehi, kaiken tän hässäkän keskellä, on vaa pakko ottaa itteään niskasta kiinni ja tehä ni fuckin housut :'D tuntuu vaa et joku menee pieleen ja sit en saakkaa cossattuu Inuu Kikuconis :/ se kyl ottais päähä... mut joo, näyttelempä muutamia kuvia Inuyasha-paidan kehityksestä (kaikki ovat varsin varhaisia kuvia, koska en ole muistanut ottaa nykyisestä kuvaa, mutta näette sitten kun koko puku on valmis)

hihan kaava

taka-kappaleen kaava

taka-kappale ja hiha leikattuna

etu-kappaleen (kietaisupaita kun on)

ja etukappaletta leikkaamaan :3
Siinä saavutukseni tuohon mennessä, mutta voin vaikka kertoa missä nyt mennään; eli, olen saanut hihat, etu-ja taka-kappaleet kiinni toisiinsa, ja enään pitäisi tehdä kaulus ja huolitella kaikki reunat, ni sitten olisi paita valmis :)

Kävin eilen myös katsomassa Punanaamion peruukkeja (siksi punanaamio ja/tai Pilailupuoti, koska en saa tilata eBaysta _mitään_. ;_; ) ja löysin sieltä aika kivan mustan peruukin (oli kaupan kallein ja olikin Deluxe-malli, ni ei voi olla kauheen huono peruukki? Kertokaa pliis jos teil on yhtää kokemust noist Deluxe-peruukeist! ;_; tosin siinä ei ollu otsatukkaa, ja pilailupuodista sais pitkän mustan peruukin otsatukalla, ja vielä halvemmalla, ni kuitenkin ehkä tyydyn siihen, mut kertokaa silti jos yhtää tunnette noit Deluxe-peruukkei :3 Ja samalla kun olin peruukkeja kasomassa, mukaan tarttui se sukka joka tungetaan omien hiusten päälle ettei ne näy (mikä sen nimi nyt ikinä onkaan :'DD)

Paketissa pitäisi olla kaksi kappaletta noita juttuja, mut näin aluksi vain yhden...

mutta sieltä alta se toinen sitten löytyi :3
Ja sitten siihen Yoshimorin pukuun, jota olen tekemässä Desuconiin perjantaille ja sunnuntaille. Puvun itsessään aloitan vasta sitten kun saan Inuyashan valmiiksi, niin samoilla kaavoilla mennään ni valmistuu varmasti hyvin nopeasti. Poppia olen kuitenkin jo aloitellut kaverini kanssa. Sain myös vaariltani pakkelia niihin lainaksi kun en niitä tietenkään valmiiksi ehtinyt saada kun niitte piti kuivua, mutta vaarini pakkeli oli vähän mennyt vanhaksi, joten mennään tänään K-rautaan iskän kanssa ja ostetaan samalla myös se keppi siihen proppiin :) eli kakikin puolin asiat tuntuvat olevan järjestyksessä, vain ja ainoastaan peruukit uupuvat (lyhyt ja pitkä musta-peruukki, jos ne nyt saisi, niin monta cossia olis jo turvattu...), ja niitä pitäisi pian lähteä metsästämään... :'DD

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä vaan! Itsellänikin on puku vielä vähän vaiheessa... Mutta eiköhän se siitä vielä valmistu. ^^

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista