tiistai 29. toukokuuta 2012

oh yeah ♥

ei voi muuta sanoa että tulevasta desusta on tulossa aivan mahti! Ensinnäkin, olen anikissa puhunut itselleni paljon tavaraa jotka noudan desusta. Esimerkiksi punainen lyhyt peruukki:
Tuon peruukin ansiosta saan cossattua Will Vandomia W.I.T.C.H.-sarjasta ensivuonna ja muutenkin tulevina vuosina :3 Ostan myös Pikatchu pehmon ja Vampire Knight-kaulakorun, jota voin käyttää ensi vuoden Zero-cossissa :3<3 Tulen ostamaan myös Grell-figuurin ja maksamaan etukäteen tilausperuukkini.

Huh huh, rahaa ei jää paljon itse coniin, mutta ei sillä niin väliä, pääasia on se että saan kaikkea ihanaa : )) <3 Pakko kuitenkin metsästää Zero -pehmoa, tahdon sellasen Kanamen kaveriksi tänne ;_;

Ja postista odottelen vain pakettia jossa minulle saapuu 30kpl ruusunappeja ensi vuoden Zero-cossiin : )))

Cosseista sen verran, että en ota desuun mukaan Yoshimorin isoa proppia, koska se tuottaisi matkan kannalta aivan liikaa päänvaivaa, ja toiseksi, se ei edes valmistusi desuun mennessä joten jätän sen suosiolla pois. Ja tosiaan, mennään tänään äidin kanssa ostamaan Yoshimorin puvun kankaat kaupasta ja viikonloppuna saan kaverini kanssa pitää cosplay pajaa, kun tehdään mun molemmat puvut yhdessä valmiiksi :3 Elikkä toivon mukaan saan viikonlopun jälkeen tänne kuvia valmeista puvuistani : )

Viikonloppuna voisi mennä vaikka varaamaan myös bussimatkani desuun ja takaisin :3

2 kommenttia:

  1. Mä haluan nähä Yoshimori cossista WIP kuvia! En ole itse vielä Kekkaishia lukenut vaikka kiinostus sarjaa kohti on suuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä mahtaa määritellä kuvan WIP kuvaksi? : D en ole ennen kuullut simmosta : DD
      Kekkaishi on kyllä hyvä sarja ja suosittelen sitä lämpimästi vaikkei ihan lempisarja olekkaan, mutta desussa Yoshina pyörin niin sielläkin puvun näet : )

      Poista