keskiviikko 6. helmikuuta 2013

First fursuit head base!

Ajattelin näin pitkästä aikaa päivittää hieman. Tylsä kemiantunti joten päivitystä kehiin! Jotkut lukijoistani ovatkin tienneet jonkin aikaa jo että itselläni on työn alla ensimmäinen Fursuit pääni. Sen tekeminen oli todella kivaa, mutta karvoittamisen kun aloitin niin se oli vähän kurjaa, kun karvat tippuu ja pörröinen mattoni oikein söi ne itseensä. Ensikertalla täytyy löytää matoton paikka furraamiselle (: mutta tässä pari kuvaa. Ensimmäinen kuva on se mistä lähdin liikkeelle, eli kypärämyssy päähän ja siihen vaahtomuovia ympärille. Toinen kuva on taas siitä missä vaiheessa se on nyt. Ja tuollaisena se on pysynyt jo jonkin aikaa koska Frostbiten pukuja pitää tehdä nyt :D (frosti-info päivitys tulee tässä piakkoin! ;)) mutta niin, tässä pari kuvaa (:

Mitä te tykkäätte? Kommenttia päästä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan koska haluan oppia tekemään hienoja päitä. Varsinkin sellaset kommentit olisi kivoja jos joku tietää kertoa mikä olisi pitänyt tehdä paremmin tai ihan muulla tavalla!

2 kommenttia:

  1. Hauska nähdä vaihteeksi työn alla olevia päitä. Coneissa näkee toki niitä, jotka on viimeistä piirtoa ja karvaa myöten viimeistelty, ja olen aina miettinyt, mitä kaikkea se sisäpuoli on syönyt! Kiva nähdä miten tämä edistyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Itsekkin olen samaa miettinyt jo jonkin aikaa ja kunnes päätin ottaa selvää, hurahdin itsekkin tekemään niitä ja mukaavaa on!

      Poista