tiistai 4. syyskuuta 2012

COSPLAY-HAASTE

Kaiken Traconkiireiden ja paineen ailaisena ryhdyn cosplay-haasteeseen? Ei helkkari, oonko mä vaan hulla vai vaan vähän mahdoton tapaus? XD no ken tietää, mutta tästä se lähtee!

Säännöt:

1. Kuka tahansa halukas voi ottaa haasteen vastaan riippumatta siitä, harrastaako hän cosplayta. Kokoa kolmenkymmenen (30) minuutin aikarajan sisällä cosplay-asukokonaisuus materiaaleista, jotka löydät kotoasi.

2. Saat käyttää vaatekappaleita, peruukkeja, meikkejä ja maskeerausvälineitä. Jos olet nopea, saat myös ommella/askarrella jotakin uutta (esimerkiksi rusetin kankaasta tai propin paperista). Et saa käyttää sellaisenaan valmiita cosplay-asuja, jotka olet jo joskus tehnyt.

3. Kun olet valmis tai 30 minuuttia on kulunut, ota asustasi kuva ja laita se haasteen sääntöjen kanssa esille blogiisi. Kerro myös, kuka hahmosi on ja liitä mukaan lähdekuva.

4. Haasteen tarkoitus ei ole luoda täydellistä pukua lyhyessä ajassa, vaan testata haasteen tekijän mielikuvitusta ja pitää hauskaa.


Joo, elikkä mun uhriksi joutui BIGBANGin Daesung Fantastic Baby-videosta. Tuo söpö komeus ei ehkä toteutunut minulla parhaimmalla tavalla, mutta ajakoot nyt asiansa. Anteeksi kuvat ovat osittain mustavalkoisia/seepiaa, mutta naamani olisi muuten derpannut sen verran pahasti että säästän teidät järkytykseltä ~~

Daesung
Haaste oli todella hauska ja ihan mukavaa vaihtelua. Idea cossiin tuli siitä että halusin tehdä jonkin Bigbang-cossin. Mukavasti se toteutuikin kun sattumoisin minulla oli kaapissa kaikki tarvittava ~~Happyhappy, ja tässä pari kuvaa




Eli tuollainen : ) meikkaamiseen en viitsinyt käyttää aikaa kohtä lähden pian ulos harkkoihin niin olisi saanut samantien pestä kaikki pois.. Mutta palautetta saa antaa, ja ehkä otan Daesungin Traconin iltabileisiin ;)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Korjasin Inuyashan koska järjestin sille aikaa täksipäiväksi (muuten olisi tehnyt tiukkaa) joten Traconissa minut nähdään 100% varmuudella:

Matryoshka Akaito, Vocaloid

Hanhyou-Inuyasha, Inuyasha

Wonderland-Sebastian, Kuroshitsuji

ja 50% mahdollisuudella hypin iltabileissä

Daesungina Bigbangistä ;)

1 kommentti: