sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tracon, here we come!

Jepulis. Traconiin on vaivaiset kaksi viikkoa jäljellä. Kaikki cossit ovat valmiit, paitsi Inuyashalta puuttuu peruukki jonka ostan Traconissa lauantai-aamupäivällä jo, toivoisin. Tässä kuvaa, jotka on ottany itse myyjä kun minulla tuota peruukkia ei vielä ole...

















Eli tuollainen peruukki ~~ Täytyy tietenkin vielä muokata ja muuta mukavaa siellä hotellihuoneessa, mutta eiköhän se yhteispelillä hoidu aikas nopsaan.
Inuyashan korvatkin tosiaan tein tuossa tällä viikolla valmiiksi.

Siinä toinen
ja siinä molemmat

Sain vihdoin täysin valmiiksi myös Kaguran viuhkan ~~


Myöskin Inuyashan Tessaigan maalaan uudelleen koska mielestäni sen maali on hieman kellastunut vuodesta -07 jolloin se on tehty, niin ei uusi maali pahaakaan voi tehdä.

Ja sitten se ilouutisien ilouutinen, käytiin tuossa keskiviikkona hakemassa yhdeltä sukulaiselta ompelukone pois pölyttymästä koska muutenkin hän on pian muuttamassa vanhainkotiin, niin eipä hän sillä enää mitään tee. Ja arvatkaa kuinka onnellisesti siinä kävi? Tämä tyttö sai siitä oman koneen! Nyt saan vihdoin ommella rauhassa omassa huoneessani! Jipii <3

Täs mun cosplay-nurkka <3
Hihi, tämmöstä tälläkertaa. En usko että tulee mitään suurempaa saatika maata mullistavampaa postausta ennen traconia, mutta sitten Traconin jälkeen taas ~~ (kuten viime postauksessakin sanoin mutta eipä pitänyt, katsotaan kuitenkin kuinka käy)

Sayonara~~♥

P.S. Mietin tässä, millä tavalla lakanakangas eroaa tavallisesta kankaasta. Tai no, mietin näkyykö se puvuissa helpommin jos käyttää lakanakangasta?

P.P.S. Tätä blogia mainostettiin toisessa blogissa!? WTF, en olisi ikinä uskonut siihen, mutta kiitos tälle bloggaajalle joka tämän teki ~~ <3 kirjoituksen voi lukea täältä.

4 kommenttia:

  1. Kyl minusta toi peruukki on sen näköinen että siitä saa Inujaskan hiukset stailattua jos vähän etuhiuksia lyhentää.

    Kaguran viuhkasta tuli tosi hyvä!

    Ja onnea ompelukoneen suhteen!! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiioksia! Itsekkin pidän tuosta viuhkasta hyvin paljon ja olen erittäin iloinen tuosta ompelukoneesta, helpottanee työtäni 8)

      Poista
  2. Usein, kaikki cossipuvut tahtoo hiostaa, oli ne sitten kevyitä tai ei. Jos käyttää "vanhaa" lakanaa, niin se ei hiosta niin paljo puvun alla.
    Ja ole hyvä, mainostaja kuittaa :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oukei, ajattelin tosiaan Kaguran kimonon tehdä lakanakankaasta mutta sitten ajattelin onko se mitenkä järkevää... tiedä siitä sitten :D

      Poista